NEVŞEHİR / ACIGÖL - 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

03843112030
CUMHURİYET MAH. DAMAT İBRAHİM PAŞA SK. NO 25 ACIGÖL / NEVŞEHİR
Vizyon
Mesleki eğitimle birlikte düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli kültürüyle gurur duyan, insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerine açık, kendisi ve çevresiyle barışık, sanat duyarlılığı gelişmiş, özgüveni, hak ve adalet sorumluluk bilinci yüksek, gayretli, girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Kaloriferli
Her 30 dakikada bir Şehir Merkezi-Acıgöl arası dolmuşları